Uusi raitiovaunu bongattu raitiolinjalla 8!

Tänä aamuna Töölönlahden ympäri kulkenutta aamulenkkiäni hallitsivat syksyisen harmaat sävyt. Iloisena piristysruiskeena harmaudelle bongasin uuden raitiovaunun! Kasin ratikka kuljetti matkustajia Helsinginkadulla kohti Arabianrantaa. Juutuin liikennevaloihin, joten en kyytiin ehtinyt. Sain kuitenkin äkkiä napattua Kaupunginpuutarhan pysäkille pysähtyneestä vaunusta kuvan.

uusiraitiovaunuLisätietoa uudesta raitiovaunusta löytyy Facebook-sivuilta https://www.facebook.com/uusiraitiovaunu

Testailen samalla kuinka tämä postailu toimii ja laitan samalta Joutsenliikennettäaamulenkiltä bongaamani luontokuvan. Sen verran on blogia tullut mietiskeltyä, että nämäkin näyttivät olevan liikenteessä, jopa pienessä ruuhkassa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s