Matkamessubloggaajana uuteen vuoteen

Matkamessut 2014Vuosi 2014 alkoi mukavissa merkeissä. Teimme perheenä muutamia lupauksia arjen pyörittämisen helpottamiseksi, jotta esim. blogille olisi enemmän aikaa. Samalla pääsin Matkamessujen “viralliseksi” bloggaajaksi. Kiitos Lasten matkassa bloggaajille vinkistä! Tammikuu onkin nyt pyhitetty matkojen suunnittelulle, haaveilulle ja haaveiden toteuttamiselle!

Tätä vuotta voisi kuvailla matkailijan vuodeksi, sillä ensi syksylle on tiedossa kuukauden reissu Kreetalle. Ihanaa. Lennot on jo varattu, mutta kaikki kohdevalinnat, majoitukset, auton vuokraukset jne. puuttuvat. Matkamessuilta siis vinkkejä hakemaan! Toki kaikki blogilukijoiden vinkit otan myös ilolla vastaan! Ihastuimme Kreetaan yllättäen viime syksynä, kun vierailimme eteläisessä Paleohoran kylässä viikon verran. Hanian 20-vuotta vanhat muistot olivat jotain toista kuin mitä nyt koimme. Rauha, edullisuus, paikallinen elämänmeno, kauneus ja lämpö saivat meidät palaamaan.

Tällä hetkellä haaveilen myös kotimaan hiihtoreissusta jonnekin Pohjoiseen, missä on lunta ja latuja. Kriteereinä kohdevalinnalle ovat autottoman nelihenkisen perheen tarpeet, eli mahdollisimman hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet (lennot tai juna + paikallisliikenne), hyvät ja loivat hiihtoladut, mukava ja edullinen mökkimajoitus sekä pienille lapsille tekemistä (pulkkamäki, kylpylä tms.). Saa nähdä löytyykö sopivaa kohdetta ja riittävästi euroja hiihtoloman toteuttamiselle. Joku hyvä tarjous Matkamessuilta? 

Lisäksi laivalle on päästävä. Matkamessuilta haen kuumimmat vinkit Tukholmaan ja Tallinnaan. Olemme saaneet upeita ystäviä Tallinnasta, joten sinne suuntaamme aivan varmasti jossain vaiheessa. Esimerkiksi Tallinnan lasten kohteet ovat itselläni aivan hukassa, lukuunottamatta kylpylöitä.

Tottakai lopuksi haaveilen jostain valkoisesta hiekkarannasta kaukana kiireestä, melusta ja pimeydestä. Sitten kun sitä, tätä ja tuota on tapahtunut -meiningillä…

Matkamessut järjestetään Messukeskuksessa 16.-19.1.2014. Innolla ja inspiraatiolla odotellen! Viimeksi opiskeluaikoina, lähes 10 vuotta sitten, olen yhtä innokkaasti lähtenyt messuille suunnittelemaan matkoja, kärkkymään tarjouksia ja fiilistelemään matkailualan tämän hetkisiä tunnelmia. Postauksia luvassa ammattilaispäivän jälkeisistä tunnelmista sekä matkasuunnitelmien etenemisestä.

Liikkumisen riemua vuodelle 2014!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s