Seurasaaresta on seuraa läpi vuoden

Maisemia SeurasaarestaSeurasaareen pääsee kaunista siltaa pitkin, joten pyöräilimme sinne kera hiekkalelujen. Lisäksi merenrantareitti Meilahden sairaalalta kohti Seurasaarta on kaunis, merellinen ja vihreä. Saareen on helppo tulla vaikka vain piipahtamaan muutamaksi tunniksi tai saaren ympäri kiertävää lenkkipolkua kannattaa myös kuluttaa. Saaresta on kauniit maisemat Länsi-Helsingin rannoille.

 

Helsinki Seurasaaren hiekkarantaSaari on meille tuttua ulkoilumaastoa talvelta, joten keskityimme kesän iloihin eli rantaleikkeihin. Pienellä länsipuolen uimarannalla on rauhallista ja mahdollisuus nauttia auringosta sekä merenrantaleikeistä. Hiekka, vesi ja muutamat sorsat riittivät viihdyttämään meitä yhden iltapäivän ajan.

Seurasaari tarjoaa läpi vuoden upeat lenkkeilymaastot sekä erilaisia tapahtumia kaikenikäisille. Seurasaarestahan löytyy Helsingin ulkoilmamuseo, missä voi tutustua entisaikojen suomalaiseen asumiseen, työntekooon sekä elintapoihin. Saarelta löytyy ravintola, kahvila ja grillausmahdollisuudet. Saareen on aina helppo ja mukava tulla. Myös bussi 24 kulkee Seurasaaren sillan kupeeseen ympäri vuoden.

Seurasaaren ulkoilmamuseoKaruunan kirkko Seurasaari

Bussi 24 Seurasaari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s