Hiljaiseloa uuden elämänvaiheen alussa

Kuten jokunen on saattanut huomata blogissa ei ole tapahtunut mitään sitten viime lokakuisen Ahvenanmaan matkan jälkeen. Matka meni hienosti, säät sallivat meitä ja kaikilla oli kiva. Osasimme jopa puhua ruotsia paikallisille!

Keräsin tähän postaukseen ne kuvat Ahvenanmaan reissulta, jotka jäivät viime vuonna julkaisematta. Kauniit syysmaisemat sopivat taas tähänkin uuteen syksyyn!

Ahvenenmaan mökki meren rannallaAhvenanmaan maalaismaisemiaAhvenanmaa saarelta saarelle

Reissun jälkeen elämä on jatkunut ja saanut uusia käänteitä työhön paluun, päiväkotikuvioiden, harrastusten ja liikunnan yhteensovittelujen merkeissä. Vähitellen kuviot alkavat loksahtelemaan paikoilleen, ja alkaa mieli tehdä kirjoittaa myös tänne blogin puolelle.

Töihin paluun myötä oman ns. vapaan ajan määrä on kaventunut minimiin, joten on ollut pakko miettiä mistä tekemisestä voisi luopua, mitä tarvitaan hyvään arkeen enemmän ja mitä juttuja voisi yhdistää.

Suurin ahaa-elämykseni on liittynyt urheilun ja työmatkojen yhdistämiseen. Nykyinen työpaikkani sijaitsee reilun kymmenen kilometrin päässä kotoa. Tällä hetkellä linja-autolla matka-aikaa kertyy reilut 40 minuuttia, koska bussireittejä on muutettu minulle epäedullisempaan suuntaan. Toisaalta juosten matkaan kuluu aikaa reilu tunti, mikä tarkoittaa selkeää ajankäytön optimointia. Viime talvena ostetut nastalenkkarit olivat loisto-ostos! Ja mikä vielä parempaa, pyörällä työmatka taittuu yhtä nopeasti kuin linja-autolla. Työmatkapyöräilystä onkin kesän mittaan tullut uusi harrastukseni. Tosin en tiedä onko minusta talvipyöräilijäksi, kun vesisadekaan ei houkuttele pyöräilemään… Se jää nähtäväksi ensi talven aikana.

Elän parhaillaan elämäni ruuhkavuosia, mutta tämä on varmastikin myös sitä parasta aikaa elämästä. Jotta hyvistä vuosista jäisi muistoja, haluan tallentaa parhaat palat tekstein ja kuvin tänne blogiin. Nyt on taas inspiraatio kirjoittaa, joten eikun menoksi! Tiedossa juttua harrastuksista, matkailusta, lapsista, Helsingistä ja projektistani löytää ensi kesäksi mökki, piha tai sauna, tai mielellään kaikki nämä kolme samassa paketissa.

Maarianhaminassa meren rannallaMaarianhaminaMaisemia Ahvenanmaalta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s