Ruusulaan brunssille ja keilaamaan lasten kanssa

Olin ajatellut, ettei pienten lasten kanssa voi keilata, mutta olin täysin väärässä. Sehän oli todella kivaa! 2-vuotias rakastaa palloja ja 5-vuotiaan kilpailuvietti sai hänet jatkuvasti yrittämään paremmin ja kaatamaan enemmän keiloja. BowlCircus keilaviihdekeskukset omistaa nykyisin entinen ammattikeilaaja Kimmo Lehtonen. Ruusula on Suomen vanhin keilahalli ja Lehtosen omistuksessa ollut nyt kolmen vuoden ajan. Ruusulankadun tilat ovat saaneet Lehtosen mukana nykyaikaisen ilmeen ja ravintolapalvelut hurmaavat erinomaisella palvelulla ja maukkailla annoksilla.

DSCF4118

Aluksi nautimme ravintolassa brunssin antimista, suosittelen! Tämän jälkeen meillä oli ilo ja kunnia saada itse Kimmo Lehtoselta opastusta ja ohjeistusta keilauksen saloihin. Varsinkin lasten osalta tietyt säännöt ja vinkit oli hyvä käydä läpi näin ensikertalaisena. 2-vuotiaalle ei löytynyt riittävän pieniä keilauskenkiä, mutta jarrusukat sopivat myös hyvin.

Lasten yhteinen ilonaihe oli laite, joka kuljettaa heitetyn pallon takaisin keilaajalle. Pallon saapumista seurattiin tarkasti: kun odotus palkittiin, oli pienillä keilaajilla ilo ylimmillään! Se, ettei pallon heittoalueella (keilausalueella?) voinut hengailla, oli vaikea asia lapsille. Pallojen liikettä ja keilojen kaatumista olisi tehnyt mieli katsoa mahdollisimman läheltä.

DSCF4120.jpg

Mikä parasta, pienille keilaajille rännit saatiin suljettua, joten keilojen kaataminen, tai ainakin sen yhden kaatuminen, oli taattua jokaisella kerralla. Lisäksi lattiat onneksi kestävät pallojen pudottelua radalle ja vaikka pallon kuinka hitaasti työntää radalle, se menee perille. Olisikohan hiukan kaltevuutta ollut radassa? Eli 2-vuotiaskin pystyy keilaamaan ja nauttimaan uusista ihmeellisistä elämyksistä. Kokeilimme ensimmäisellä kerralla hohtokeilausta, joten vaatteiden hohtaminen oli hauskaa lasten mielestä. Toki myös hämärä valaistus ja musiikki toivat oman tunnelmansa. 5-vuotias totesi, että seuraavalla kerralla kuitenkin kokeillaan tavallista keilausta.

DSCF4125.jpg

Olipa mukava löytää taas uusi mukava paikka aivan omilta kulmilta. Töölö on edelleen täynnä ihastuttavia yllätyksiä. Seuraavan kerran voisin kokeilla Ruusulan burgereita, vaikuttivat erinomaisille! Ruusulassa voi myös järjestää yksityistilaisuuksia, saunailtoja, lasten synttäreitä ja yritystilaisuuksia. Palvelu pelaa talossa, joten suosittelen kokeilemaan!

DSCF4111

DSCF4123

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s